Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسفندیاری گفت: یک بانوی میاندرودی با حمایت کانون فرهنگی هنری امام حسین(علیه السلام) روستای برگه میاندرود، مشغول به کار قالیبافی و درآمدزایی برای خانواده شد. 

»علی اسفندیاری»، امروز (دوشنبه 23 دی) به خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: یک بانوی میاندرودی که مشتاق به یادگرفتن قالیبافی بود اما مشکلات مالی داشت از سوی کانون فرهنگی هنری امام حسین(علیه السلام) روستای برگه میاندرود جهت آموزش این رشته هنری، حمایت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری امام حسین(علیه السلام) روستای برگه میاندرود افزود: با حمایت کانون همچنین مغازه ای برای این بانو، تهیه شد که اکنون مشغول به کار قالیبافی است و هزینه جاری خانواده را تأمین می کند.

 

وی اظهار کرد: به دلیل علاقه بانوان و همچنین فاصله زیاد  روستای برگه تا شهر، کلاس های آموزش قالیبافی و خیاطی از  اواخر آبان به مدت چهار ماه در این کانون در حال اجرا است.

 

اسفندیاری بیان کرد: ۴۰ بانو در این کلاس ها، شرکت کردند که موجب کارآفرینی و اشتغالزایی می شود و این مهم علاوه بر تأثیرگذاری مثبت در خانواده برای ارتقای درآمد روستا نیز ارزشمند به شمار می آید.

 

وی ابراز کرد: برنامه ای جهت معرفی و شناساندن معضلات ماهواره نیز در این کانون برگزار شد که «حجت الاسلام علی نوربخش»، کارمند بعثه حج و زیارت مازندران و «حجت الاسلام یعقوبعلی اسفندیاری»، رییس حوزه علمیه امام جعفرصادق(علیه السلام) نکا در این کلاس ها به آموزش های لازم پرداختند.

 

اسفندیاری گفت: اعزام ۸۰ نفر جهت زیارت اربعین حسینی به عراق در سال جاری، کلاس های آموزش برای گلخانه و برگزاری برنامه های ملی و مذهبی از جمله فعالیت های دیگر این کانون هستند.

 

وی تصریح کرد: این کانون با همت بالا جهت گرفتن امتیاز های بیشتر در طرح ملی فهما و برافراشته شدن پرچم کانون در اوج، تلاش بسیاری انجام می دهد که تاکنون بیش از شش هزار امتیاز را کسب کرده است.

پایان پیام/86

منبع: شبستان

کلیدواژه: شهادت سردار سلیمانی سردار سلیمانی مسجد مسجد شهادت سردار سلیمانی سردار سلیمانی سردار سلیمانی شهادت سردار سلیمانی انتقام سخت مسجد فهما ایجاد اشتغال و درآمدزایی علی اسفندیاری قالیبافی ماهواره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۰۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۷ کانون تخصصی خواهران در مساجد آذربایجان‌شرقی فعال است

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی شفیعی روز سه شنبه در دیدار مدیر کل دفتر امور زنان و خانواده استانداری با اشاره به تربیت نیروی مؤمن، متعهد و متخصص انقلابی به عنوان یکی از مهمترین اهداف کانون‌های فرهنگی هنری مساجد اظهار کرد: تحقق عدالت فرهنگی، نهضت بازگشت به مساجد و احیای کارکردهای اصلی مساجد از مهمترین رویکردها و سیاست‌های ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور است.

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: ستاد استان توانسته است سال گذشته با بهره مندی از ظرفیت شبکه منظم و منسجم کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در نیل به اهداف پیش بینی شده کارنامه موفقی داشته باشد.

شفیعی توجه به موضوع زن و خانواده را از محورهای مهم فعالیت کانون‌های فرهنگی هنری در سال جاری دانست و افزود: در برهه‌ای که دشمن با تمام ابزارهای علمی، فرهنگی و رسانه‌ای خود موضوع زن و خانواده را سوژه‌ای علیه باورهای دینی و اجتماعی مردم قرار داده است، نیازمند نقش‌آفرینی بانوان در تمامی عرصه‌ها هستیم.

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی ادامه داد: در راستای اهداف کلان حوزه زن و خانواده به دنبال ایجاد شبکه فعالیت‌ها و تعاملات فرهنگی، اجتماعی منطبق بر الگوی تعالی دختران و بانوان ایرانی بوده و در این راستا آماده همکاری و تعامل با اداره کل امور بانوان استانداری و دیگر نهادهای هم سو هستیم.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی نیز در این دیدار با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در توجه اساسی به سه موضوع مسجد، مدرسه و مادر به عنوان بهترین راهبرد برای رشد و تعالی فردی و اجتماعی اظهار کرد: توجه به موضوع زن و خانواده در مساجد و ایجاد فضای‌های فرهنگی مرتبط با این موضوع به نوبه خود در موضوع ازدواج و فرزندآوری نیز تأثیرات مثبت و سازنده خواهد داشت.

«زهرا کوهی» با توصیف مساجد به عنوان محل اطمینان خانواده‌ها گفت: ترسیم چشم انداز و افق فعالیت بر اساس فرمایشات امامین انقلاب، احیای کارکردهای اصلی مساجد بویژه تولید و بازتولید روحیه جهادی و انقلابی، توجه به موضوع زن و خانواده، الگوسازی، انجام کار تخصصی بدور از موازی کاری با رویکرد هم افزایی از مهمترین رسالت‌های کانون‌های فرهنگی هنری بوده و دفتر امور زنان و خانواده استانداری آماده همکاری با ستاد کانون‌های فرهنگی هنری در راستای تقویت این مأموریت هاست.

کد خبر 6099829

دیگر خبرها

  • محفل انس با قرآن در آبدان برگزار شد
  • رویکرد تربیتی در برنامه‌های تابستانی کانون‌های مساجد اردبیل
  • برگزاری کارگاه تخصصی کارآفرینی و اشتغالزایی ویژه کانون‌های مساجد
  • ۷۷ کانون تخصصی خواهران در مساجد آذربایجان‌شرقی فعال است
  • بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد
  • ۶۰۰ اثر از هنرمندان ایرانی در نمایشگاه هنر جهانی دبی به نمایش درآمد
  • لزوم راه اندازی مرکز فرهنگی هنری در مسکن مهر رشت
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند